Rengöringsmedel med dålig kvalitet? – ofta en onödigt dyr historia

Vårt sortiment består av allt från alkaliska till neutrala och specialanpassade rengöringsmedel i kundanpassade tvättsystem. Dessa har mycket god långtidsstabilitet och många av dem är helt skumfria.

Låt oss erbjuda en kalkyl för den mest kostnadseffektiva rengöringen för er. Vi ser till att du får rätt rengöringsvätskor till just din applikation efter dina krav. Kontakta oss idag!

Ställ din förfrågan

Ett optimalt rengöringsmedel är avgörande för att bibehålla en god livslängd hos pressgjutna metalldetaljer

Pressgjutning är en populär teknik för metalltillverkning. Denna teknik involverar insprutning av smält metall i en form, för att producera komplexa delar med extrem precision. Processen lämnar dock även efter sig oönskade material som gjutrester, oljor, fetter och andra föroreningar som kan påverka metalldetaljernas prestanda och hållbarhet.

Det är här våra industrirengöringsmedel kommer in. Industriella rengöringsmedel är utformade för att ta bort alla typer av föroreningar och rester från pressgjutna metalldelar. Detta utan att orsaka skada eller korrosion på ytan. De använder en kombination av kemiska och mekaniska åtgärder för att bryta ner och avlägsna envisa avlagringar, vilket lämnar metalldelarna rena och redo att användas.

Att använda industriella rengöringsmedel är avgörande för att bibehålla optimal prestanda och livslängd hos pressgjutna metalldetaljer. Smutsiga och förorenade delar kan orsaka en rad problem såsom minskad effektivitet, dålig måttnoggrannhet och onödigt slitage. Regelbunden rengöring med våra rengöringsmedel kan förhindra dessa problem och se till att dina delar fungerar som bäst under längre tid.

På PetroSeal erbjuder vi en rad industriella rengöringsmedel speciellt framtagna för pressgjutna metalldetaljer. Våra rengöringsmedel är mycket effektiva för att ta bort alla typer av föroreningar från metallytor. Vi erbjuder även skräddarsydda rengöringslösningar för att möta dina specifika behov och krav.

Om du vill säkerställa optimal prestanda

och livslängd för dina pressgjutna metalldetaljer, kontakta oss på PetroSeal för att lära dig mer om vårt utbud av industriella rengöringslösningar.