Hydrauliktätning Chevron 500x102x89mm HNA FKM

Hydrauliktätningar för extrema förhållanden

Hydrauliktätningar är extremt viktiga komponenter för smidig drift av hydrauliska system. Dessa tätningar är ansvariga för att förhindra vätskeläckage och upprätthålla trycket i systemet. De är gjorda av slitstarka material som gummi och plast, och är designade för att tåla hydraulvätskors höga tryck och temperatur.

En av de vanligaste typerna av hydrauliska tätningar är kolvtätningen, som används i cylinderapplikationer för att täta gapet mellan kolven och cylindern. En annan populär typ är stavtätningen, som används för att täta gapet mellan staven och cylindern. Båda dessa typer av tätningar finns i en mängd olika storlekar och material för att möta de specifika behoven hos olika hydraulsystem.

Förutom att förhindra vätskeläckage spelar hydrauliska tätningar också en viktig roll för att skydda systemet från kontaminering. De hjälper till att hålla smuts, damm och andra föroreningar borta från systemet, vilket kan orsaka skada och minska utrustningens effektivitet.

Handla dina hydrauliktätningar hos PetroSeal

Om du är i behov av högkvalitativa hydrauliktätningar behöver du inte leta längre. GA Lindberg PetroSeal är specialiserade på att leverera ett brett sortiment av hydrauliktätningar, lämpliga för olika applikationer. Vi erbjuder tätningar gjorda av hållbara material som säkerställer lång livslängd och optimal prestanda. Kontakta oss idag för att hitta de bästa tätningarna för dina hydraulsystem.

Ställ din förfrågan

Hydraulic Seal Guide

Materialguide

Kolvstångspackningar

Chevron

Kolvstångspackningar

Twinset

Våra hydrauliktätningar

> Kolvstångstätningar

Tillverkas i vävarmerat syntetiskt gummi med extra lång livslängd. Dessa hydrauliktätningar är även kompatibla till både justerbara och icke-justerbara hus.

> Avstrykare

Praktisk och lättmonterad applikation för att förhindra att partiklar följer med kolvstången in i cylindern.

> Kolvtätningar

Består av flera mellanringar i V-form samt stöd- och glandringar. Ringarna kan levereras både ändlösa och delade, en fördel med delade tätningar är att de sparar tid vid eventuella stopp.

> Läs mer hos James Walker

UTFORSKA FLER PRODUKTER I VÅR KATALOG