1944

Bolaget grundas

Gunnar Albert Lindberg startar företaget på Fredsgatan i Stockholm. Produkterna består bland annat av treväxlade cykelnav, germerithammare och googomobil, en korsning mellan bil och motorcykel.

23

Anställda

GA Lindberg PetroSeal AB växer så att det knakar. På vårat huvudkontor är vi 19 stycken fantastiska medarbetare som arbetar med allt från ekonomi, produkter, produktion och marknadsföring. Vi har även ytterligare produktion i Jönköping med 4 ypperliga kollegor.

100+

Miljoner i omsättning

Vår kunskap tillsammans med våra högkvalitativa produkter är ett vinnande koncept som gör att vi konstant växer och får möjlighet att hjälpa fler och fler industribolag att skapa en tryggare tillverkning både på golvet och för leveranskedjan. Hör av dig till oss om ni har en utmaning ni vill ha hjälp med.

En del av Indutrade

Vi är stolta över att sedan 1982 tillhöra koncernen Indutrade. En koncern med över 17 miljarder i omsättning och 200 bolag. Äganderollen gör att vi har en stark aktör bakom oss samtidigt som vi självständigt bestämmer vår väg i vår resa framåt.

27+

Miljarder i omsättning

200+

Dotterbolag

30+

Länder

Vi skall vara maskintillverkarens självklara val, när långsiktig trygghet, kompetens och hållbarhet står i fokus.

Långsiktig trygghet är kärnan i vår vision. Vi sätter alltid kundens behov i första hand och strävar efter att bygga långsiktiga relationer som bygger på förtroende och pålitlighet. Det handlar om att vara där för våra kunder, inte bara idag, utan också i framtiden.

Vår kunskap – Er trygghet

Vår kunskap är en av våra mest värdefulla tillgångar. Och vi delar med oss av vår kunskap för att hjälpa er vara i framkant i er bransch bransch. Våra kunder kan lita på att vi dels levererar de mest avancerade och effektiva lösningarna som finns tillgängliga och att vi samtidigt besitter den kompetens för att se till att de får ut det absolut mesta till deras produktion.

Hållbarhet – Vår framtid

Vi erbjuder service, produkter och tjänster som inte bara är tekniskt överlägsna, utan också miljömässigt hållbara. Vi är fast beslutna att minimera vår påverkan på miljön och att vara en del av lösningen för en mer hållbar framtid. Vi tar ansvar gentemot våra kunder i att stötta och hjälpa dem att vara uppdaterade kring nya regler och rekommendationer.

Samarbetar med EcoVadis

För att lyckas över tid är vårt hållbarhetsarbete en del av vår naturliga strategi. Vi har under 2022 ingått ett samarbete med den internationella certifieringsorganisationen EcoVadis.

EcoVadis
UN_sustainability_goals

Vi stöttar SDG

GA Lindberg PetroSeal följer FN:s hållbara utvecklingsmål. Det är en global agenda som antogs av världens ledare år 2015 för att adressera några av de mest akuta utmaningarna som mänskligheten står inför.

FN