Uppblåsbara tätningar med många användningsområden har nått stora framgångar över hela världen.

Vi på PetroSeal erbjuder uppblåsbara tätningar av högsta kvalitet från de ledande tillverkarna, så att du som kund hos oss alltid vet vad du får, och snabbt och smidigt kan beställa reservdelar vid behov.

En Uppblåsbar tätning är unik på så sätt att den sluter tätt kring både större och statiska så väl som rörliga ytor. Dessa är kompatibla med både jämna och ojämna ytor, då de presterar lika bra på många olika typer och former av ytor.

Öka tätningsprestandan genom att ersätta dina statiska gummilister eller andra typer av tätningar. Du kan även undvika dyra cylindermontage med hjälp av ett uppblåsbart alternativ. Ständigt tillkommer nya applikationsmöjligheter – endast fantasin sätter gränser.

Kontakta oss idag så hjälper vi självklart dig att hitta den ultimata lösningen för just ditt behov!

STÄLL DIN FÖRFRÅGAN
Ett stort antal användningsområden

PetroSeal har lång erfarenhet av att arbeta med denna typ av tätning, och vi upptäcker nya användningsområden varje dag. Sammanfattningsvis är de uppblåsbara tätningarna primärt användbara för att:

Täta
Hålla fast
Pressa ihop
Dämpa
Lyfta

Uppblåsbara tätningar är oumbärliga såväl inom industri som i specifik produktutveckling. Vi på PetroSeal erbjuder allt från rund profil, till T-fot profil eller inåtvänd profil, samt förstärkta profiler.

Vill du ha mer information om vilka olika typer av uppblåsbara tätningar vi erbjuder? Ta gärna en titt i vår broschyr i pdf-format här intill.

Utforska fler produkter direkt i vår webbshop